Pages

Friday, 11 April 2014

Sticker baru keretaku...



Pagi tadi, check dekat pejabat pos, barang yg diorder dah sampai...

Ni dia...

Then, that afternoon, terus pasang dekat kereta... hahaha


Eleh, biasa jak...

Yalah, biasa... ko tunggu..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Tadaaaa!!



Haaa... cantikkan... sambil2 tu, orang belakang boleh kutip pahala baca... 

mana tau mata dia gatal mau teropong benda yang aku lekat dekat belakang kereta ni...


biasa nda biasa, kalau ia cantik, ia luar biasa...


Oleh kerana aku terlalu berpuas hati dengan produk ini, maka aku tolong2 promote jugalah.

Sticker ni beli online dari page sticker bercahaya... jenguk2la dulu... mana tau berkenan..

Gerenti puas hati... ~oh, ya! It depends though~

P/S: Kalau rosak beli baru...

Warning Shots:

6 comments:

  1. pasang sticker doa elak musibah atau naik kenderaan ok gak kan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi, klu setakat lekat untuk elak musibah, bukan niat dah salah ek? klu doa tu yang diamalkan, baru betul... tak salah lekat, yg penting bila terpandang, tergerak hati untuk baca. Wallahualam.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hoist to 'em

Blogged.my Blog Directory & Search engine

how many be 'ere?

sum o' spies

Networkblogs Buckos