Pages

Tuesday, 26 November 2013

Koleksi : Majalah Kreko


Colection year 2003 - 2010

Wonder how I've got so much money to buy kreko.



Them so much that me doesn't know where to put.

I still treasure them a lot.

But now, I no longer buy kreko or arena komik. Hell! you can just google and read the manga online.

Warning Shots:

17 comments:

  1. Replies
    1. bro,just nak tanya..komik apa yang nama watak nya kato shigo?komik lawan2 nih..hahaha

      Delete
  2. bro..nak tanya,aku pernah baca komik dalam kreko..nama watak kato shigo kalau x salah..leh bantu x nama komik tu apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm..... tu cerita lama atau cerita baru tu bro? sb aku dah lama x beli kreko, dah taktau apa komik2 yg dorg publish. so, aku x tau... klu leh bg sikit2 detail cerita tu, leh tak? mn tau aku ingat.

      Delete
  3. Sama, aku pun ade koleksi kreko 1 rak buku besar, dr 1st book kreko sampai sekarang, hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahan juga ek, masi beli smpi sekarang... aku dah lama drop da kreko ni

      Delete
  4. salam, sapa sini tahu sapa plukis satu komik ni. tajuk dia Book.. dulu kluar kat komik Boom sebelum pindah pergi Kreko tapi satu jilid je keluar dalam Kreko sebab tu final episod.. sapa2 masih ada lg jilid yaang Boom gabung ngan Kreko tu ejas check bleh nama pelukis. yng bila Battle Royale, Kekaishi semua tu baru masuk kreko tu..
    jilid tu hilang pulak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jumpa... pelukis die, meimu ngan kobyashi yasumi

      Delete
  5. boleh bantu sye tak?^^ ape tajuk komik tu kan.. banyak bangkai busuk tu ek?hmm.. staring dier 1 pompuan ngan 1 boy je.. haha susah nak explain.. dulu baca tak hbs cerite tu.. nak sgt hbs kan cerite tu haha tp da lama da citer die.. tahun 2008 lau tak silap. kalau tau tajuk komik tu, tlg info ye.. trima kasi bebanyk ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. cerita horror ke? sb cume pelukis ni je yg lalu kat otak... junji ito.. die suka sgt dgn lukis cerita2 cm tu

      Delete
    2. Mirai nikki kot. Pasal henfon bleh ramal masa depan tu kan. Klau silap,sori la ye.

      Delete
  6. bosss...ape nme cerita yang anjing dye jadi summon dye tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm... detail awak x bnyk la, tak dapat nak teka siri apa...

      Delete
    2. Tribal 12 kot klau tak silap.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hoist to 'em

Blogged.my Blog Directory & Search engine

how many be 'ere?

sum o' spies

Networkblogs Buckos