Pages

Saturday, 30 November 2013

Aku baru balik...


Yeay! Aku pergi bercuti dengan family beberapa hari ini, 3days 2nights we spent there. Maybe, I'll post it someday, bagi aku rehat2 dulu, badan aku sakit2 sebab terover aktif semasa bercuti tu.. aku nda sangka, melompat2 juga boleh buat badan sakit. Asid laktik berkumpul pada segala otot. Padan muka. 

Sebelum ni pun, aku bercuti untuk *balik kampung. *Balik ke kampung yang ndak ada kemudahan elektrik... tapi sangat kekampungan. hohoho... best!

Kalau aku yang dulu (pemalas tahap dewa), mungkin blog aku akan senyap selama mana aku cuti. Nda pun, seminggu atau sebulan sekali... baru buat entri.

Oleh kerana aku rajin membuat entri yang akan auto-publish pada 00.00 am setiap hari, so aku tidak risau meninggalkan blog aku. Ceh, selama ni, mana aku kisah pun... tapi, sejak kebelakangan ni, aku sangat suka dengan blog aku ~point cuma mo gitau betapa aku suka dengan blog aku~

Kalau dulu, on laptop, mesti masuk facebook, twitter kemudian main game facebook online, kumpul2 duit, lawan2, then kumpul2 duit.

Sekarang ni, mesti tengok blog dulu, balas segala komen dan blogwalking kejap... baru move on ke facebook yang aku sangat pasti terlalu banyak notification dari... game request ~ah! memalukan~

Semalam aku baru sampai, aku on laptop, tapi laptop aku pula buat hal... Apalagi, dengan segala kepandaian yang telah lama terpendam, aku betulkan laptop aku semula dengan membuka harddisk dan membersihkan hardisk dan RAM (mungkin karbon banyak terkumpul) dengan hanya menggunakan PEMADAM PENSEL. Actually adik aku yang buat, aku cuma baring golek2 atas tilam yang empuk dan menyelesakan. Hohoho!! Now, it is decided, I'll post an entry about hardisk failure! Sooner or later... just wait for it. ~Thanks Oh Brain!!~~ 


OK der... cukup2lah mengarut seorang diri, point aku cuma mo highlight kan betapa bestnya *auto-publish ni.

Malasla mau buat entri panjang2... -_-


Phuii! cakap nda serupa bikin

p/s : aku sangat kecewa, tiada chapter one piece la this week, tapi nda pa, gintama, bleach, fairy tail dan beelzebub ada... oh naruto juga!

Warning Shots:

2 comments:

  1. bah..selamat bercuti yaa...
    follow sini terus..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti aku follow balik ba :D
      Thanks follow.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hoist to 'em

Blogged.my Blog Directory & Search engine

how many be 'ere?

sum o' spies

Networkblogs Buckos