Pages

Thursday, 15 May 2014

Usoland a.k.a Captain Usopp


One Piece 
Chapter 713 #Wooo.... that snot...

But he's also a lucky adorkable man...

^
Ch.744
v

P/S: He'll always be Capt'n Usopppppp

Warning Shots:

4 comments:

  1. baru sampai episod 200++ dalam anime.. hehehe.. sedih betol.. luffy dengan usop lawan sebab luffy nk gantikan going merry, sbb kapal tu dah x bleh nk baiki dah.. rsa mcam nk nangis je.. bila usopp kalah.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh tahan! hahaha... aku tengok part Luffy lawan Usopp tu pun aku nangis juga.. sebab dorang kawan baik... going merry pun nangis juga tu, klu pha is perasan. Nanti lepas habis lawan dengan World government, pha is siap sedia tahan air mata :)

      Delete
    2. prasan gak going mery nangis.. huu.. sekarang baru tengok luffy start lawan dengan CP9 tu... waa... lepas tu mesti usopp balik jadi nakama balik kan..? mesti scene lagi sedih.. kena prepare tissu siap2 ni.. hehehehe..

      Delete
    3. oleh sebab dia masih stick dgn strawhat as of current, so, yeah... dia balik juga.. tp part tu tak sedih sangat. Nanti part going merry... naaa~ time tu, x perasan hingus jatuh.. hihihi

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hoist to 'em

Blogged.my Blog Directory & Search engine

how many be 'ere?

sum o' spies

Networkblogs Buckos