Pages

Sunday, 30 March 2014

I hate violence


Durarara ep.7
(animated images)

He said, "I hate violence"




BUT  STILL...





HE



SAID HE 




HATES 




 VIOLENCE...

P/S: Because my brain is full of anime...

Warning Shots:

9 comments:

  1. durara..? best x..?
    eh, macam mana yer nk buat gif semua tu..? pakai software apa yer..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best... episode 1,2,3 memang susah nak faham. Tp bila dah tengok jauh2 sikit, baru faham.

      gif ni saya cuma buat guna photoshop je...

      Delete
    2. photoshop? version yg ke berapa? wow. boleh import video terus dalam photoshop ke..? x pernah try lagi hehe.

      Delete
    3. Photoshop CS4... klu nak import video tu, kena potong dlu. Dia x dpt import klu bnyk... just potong certain part yg nak jadikan gif je... pastu, klu nak edit, pegi kat "window" photoshop, cari part "Animation". Nanti ia akan kuar panel untuk animasi.

      Delete
    4. err.. blurr kejap.. potong tu pakai photoshop jugak ke..? and tak jumpa pun part "animation" kat "window"..
      apa kata nnti try buat tutorial. heheheh..

      Delete
    5. Insya Allah boleh... nak buat gif dari video atau gambar... atau kedua2nya sekali? :p

      Delete
    6. By the way, saya potong guna camstudio...

      Delete
    7. owh.. patut la.. nk kena potong dulu..
      buat yg dari video please.. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hoist to 'em

Blogged.my Blog Directory & Search engine

how many be 'ere?

sum o' spies

Networkblogs Buckos