Pages

Wednesday, 26 March 2014

Bila entri auto-published tinggal sedikit


Ah... alamak...!

entri auto-publish aku sudah tinggal sedikit.


Aku buat entri2 since December 2013... and scheduled till April. Bukan main banyak tu, sekarang tinggal sepuluh. Cepatnya masa berlalu!!! 

"Terpaksalah" aku berkerja-keras untuk membuat entri-entri auto-publish, just in case I am waaaaayyyy toooo busy to update a new entry.
So it's no wonder my blog fulls of craps... not-so-informative entries. But who cares, this is my blog, mind you! ~amboi! kasar bahasa~

Memandangkan aku dah free, ~free la sangat~, maka aku akan buat lagi entri-auto publish. Yalah, dari biar ia on hiatus... at least bila aku tengok blog sendiri, aku nampak jua entri-entri aku yang terbaru then pondering alone, bila aku buat entri ni. Hohohoho...


P/S : Bila tiada idea, mengarut lah apa lagi... 

Warning Shots:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hoist to 'em

Blogged.my Blog Directory & Search engine

how many be 'ere?

sum o' spies

Networkblogs Buckos