Pages

Friday, 15 November 2013

Bila blogwalking mood auto-activate


Tadi pagi jalan jauh ba... drive lagi lebih kurang sejam ~letihlah kunun~

Should feel tired and sleepy but for some unknown reason, I didn't. My body feels so so so infinitely fresh. Why the hell? Adrenaline rush?


And I said to myself "you are so damn tired, why won't you sleep?"

But my body just responded by blogwalking. So I just follow through.

Blogwalking is fun what. You can read some interesting writings and can leave comments too. Sambil menambah-nambah pengetahuan ~cliche gitu! ceh~ 


P/S : Will sleep after this... er.. maybe...

Warning Shots:

6 comments:

  1. HA, rajin gitu. Penat-penat pun tak nak tidur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. Tak leh tido.. x tau nak watpe, so bw je la. selagi tak ngantuk, selagi tu x tido. :D

      Delete
    2. Ada tonton Semanis Kurma hari tu. Penceramah tu ada selitkana ayat macam ni:

      "Orang sekarang telah ditarik kemahiran tidur awal oleh Allah...."

      Nampak macam jenaka, tetapi cukup mendalam maksudnya. #sekadar berkongsi :)

      Delete
    3. MasyaaAllah... betul pula. Sebab kebelakangan ni, susah sangat nak tidur awal. Kalau tak paksa, memang takle tidur awal.

      Terima kasih atas perkongsian :)

      Delete
  2. ia bah..hahaha same goes to me,,tak kn dpt tido selagi on latop..kalau nak tido,,switch it off

    ReplyDelete
    Replies
    1. laptop on ka, off ka, kalau brain sudah refused mau tidur, kompom ndak tertidur.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hoist to 'em

Blogged.my Blog Directory & Search engine

how many be 'ere?

sum o' spies

Networkblogs Buckos