Pages

Saturday, 4 January 2014

Dia cuba bunuh diri..


Not a big incident but still I want to share.

Kejadian happened when I was driving on my way home, I didn't remember la when. Waktu malam dalam jam 7-8.

This thing happened so fast.

Sampai satu selekoh dekat sekolah *tut, aku nampak ada makhluk ni duduk di tepi jalan.

Then tiba-tiba dia berdiri dan melintas jalan, aku perlahankan sikit kereta ~tapi masih laju juga tu~, aku rasa macam aku mau langgar makhluk tu.

Then I asked la my sister yang duduk di sebelah kalau dia ada nampak orang melintas jalan tadi. Dia jawab tiada.

Oh, aku tau la tu. So teruskan perjalanan ja la.

Mau aku desribe ia:

Badan dia coklat kemerah2an (kes lampu jalan ni), bila dia berdiri badan dia melengkung ke depan, kurus, tinggi kurang lebih 6 kaki, berkilat kena cahaya (macam ikan tu), telinga dia besar... yang pasti ia bogel ~jangan tanya aku apa jantinanya, cuma nampak paha dia yang kurus itu saja~


Kurus macam ni, tapi totally bukan macam ini.

Itu ja la yang aku ingat sebab bila memandu kena tengok depan, bukan tengok tepi atau belakang, kan?

P/S : Kadang2 best juga ba bila nampak benda2 pelik ni, sebab orang nda percaya. Tu yang challenge tu. And sometimes, bila nampak, macam nda percaya juga. Wallahualam.



Warning Shots:

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Hoist to 'em

Blogged.my Blog Directory & Search engine

how many be 'ere?

sum o' spies

Networkblogs Buckos